Joieria online

Més de 30 anys d'experiència avalen la tasca de la nostra joieria, ara amb venda online

Joieria online

A Garman's Joiers som joiers artesans des de fa més de tres dècades. Al 1985 va començar a forjar-se, en un petit taller de joieria, la fundació d'una il·lusió que va prendre forma a l´any 1992 amb l'obertura de la primera de les nostres joieries al Vallès, situada a Lliçà d'Amunt.

Després de molta feina i dedicació, i gràcies al suport dels nostres clients, al 2004 vam inaugurar una segona joieria a Palau-solità i Plegamans. Dues botigues on seguim treballant per posar a l´abast de tothom el millor del mercat de la joieria i la rellotgeria. Primeres marques del sector a preus sense competència.

Sense deixar de banda la tasca artesanal i el tracte personalitzat que ens caracteritzen, hem apostat per ampliar els nostres serveis amb una exclusiva joieria online. En ella t'oferim les últimes novetats en joies i rellotges, peces de gran bellesa amb les que podràs despertar mil i un somriures a les ocasions més especials. Perquè regalar amb Garman's Joiers sempre és un encert. 

Una joieria online amb serveis personalitzats

Taller de joieria

A Garman's Joiers fem tot tipus d'arranjaments i reparacions de joies, perquè gaudeixis d'elles com acabades d'estrenar. Som especialistes en encastats, gravats, esmaltats i certificats d'autenticitat.

Disseny de joies

Com a joiers artesans, fem joies personalitzades a mida. Transformem peces antigues o les creem de zero a partir de materials nobles com l'or i les pedres precioses. Et donem l'oportunitat de lluir peces exclusives que reflecteixen el que ets i sents.

Ampli catàleg

A la nostra joieria online trobaràs l'últim en anells, polseres, arracades, collarets o rellotges de marca. Col·leccions dissenyades per enamorar, seduir, agrair, felicitar, perquè mitjançant les joies és possible expressar-ho tot sense dir una sola paraula.